Ga jij mee op speurtocht?

Woon je in Scharendijke? Dan mag je gratis meedoen met de speurtocht “Het dappere hondje’! Meld je meteen aan en misschien win jij wel de hoofdprijs!

Spelregels Speurtocht

Meld je meteen aan

Vul je naam en mailadres hierboven in en ontvang gratis de speurtocht 'Het Dappere Hondje' in je mailbox. Open de speurtocht op je mobiel of druk 'm af.

Loop de speurtocht

Start de speurtocht in de Dorpstraat van Scharendijke. Maak alle opdrachten en ontvang je beloning bij eetcafé Salud. Natuurlijk let je goed op het verkeer terwijl je aan het speuren bent.

Maak een leuke foto

Maak een leuke selfie of reel, terwijl jullie de speurtocht lopen. Post deze als bericht op Facebook en/of Instagram met #scharendijke en @ontdekschouwen-duiveland. Wordt jouw foto de winnende foto?

Win de hoofdprijs

De leukste foto wint een ..... Op 1 september maken wij op social media de winnaar van de hoofdprijs bekend. Ben jij de winnaar? Dan krijg je ook een mailtje waarin staat waar je je prijs in ontvangst kunt nemen.

Kinderen mogen de speurtocht alleen lopen onder begeleiding van een volwassene. Zorg dat je zelf goed zichtbaar bent en loop zoveel mogelijk op de stoep.
Pas op voor verkeer en het water. U en uw kinderen lopen de speurtocht op eigen risico.

nl_NLNederlands
Chat openen
1
Hallo 👋
Mijn naam is Elzelien. Hoe kan ik je helpen?
Hallo 👋
Mein Name ist Elzelien. Wie kann ich Ihnen helfen?