Over mij

Mijn naam is Elzelien de Jong en ik ben dol op het buitenleven. Met mijn speurtochten neem ik jou en je gezin graag mee naar de mooiste plekjes van Schouwen-Duiveland.

Speurtochten Schouwen-Duiveland

Op Schouwen-Duiveland

Sinds 2001 woon ik op Schouwen-Duiveland en geniet ik volop van al het natuurschoon dat dit geweldige eiland te bieden heeft. Voor mijn werk ontwikkel ik lesmateriaal voor het basis- en middelbaar onderwijs. Deze ervaring komt goed van pas bij het maken van de 100 % orginele speurtochten op Ontdek Schouwen-Duiveland.

Ga je mee op ontdekking?

Erop uit met de kinderen

Kinderen willen uitgedaagd worden tijdens een wandeling. Ze willen iets nieuws leren, fysiek hun grenzen verleggen of gewoon lekker ravotten in de frisse buitenlucht. In de speurtochten van Ontdek Schouwen-Duiveland komen al deze facetten aan bod!

Ontdek Schouwen-Duiveland

Beleef het eiland maximaal met onze speurtochten

Ontdek, leer & speel

Laat je al speurend meenemen naar de leukste plekjes van het eiland. Denk aan hoge duinen, gave hutten en nog veel meer. Vaak mag de hond mee.

Krijg een verrassing

Kies voor een speurtocht met verrassing en de kids ontvangen na afloop een beloning. Ondertussen geniet jijzelf van een heerlijke kop koffie.

Verken samen het eiland

Leer spelenderwijs over de dieren, natuur én de mooie historische plekjes op Schouwen-Duiveland. Elke speurtocht is lokaal gemaakt en 100 % uniek!

Ervaringen

"Onze kinderen van 4 en 7 hebben zich super goed vermaakt met de speurtocht in het Gadrabos. Ze deden erg hun best om alle opdrachten te maken. Onderweg kwamen we nog een héle grote hut tegen."
Mariska Wijngaarden
"Wow! Wat een leuke bingo-kaart naar de Uitkijktoren in de Boswachterij! De kinderen konden bijna alles afvinken wat er op de kaart stond. Het feest was compleet toen we oog in oog met een paar herten stonden."
Ruby van Eik
"Wij hebben met onze kinderen (5 en 8 jaar) de speurtocht in Brouwershaven gelopen. Erg leuk om op deze manier meer over dit oude stadje te weten te komen. De beloning bij de Spar viel goed in de smaak."
Rob van den Zande
nl_NLNederlands
Chat openen
1
Hallo 👋
Mijn naam is Elzelien. Hoe kan ik je helpen?
Hallo 👋
Mein Name ist Elzelien. Wie kann ich Ihnen helfen?