Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden geldig bij alle aanbiedingen en bestellingen van digitale producten van Ontdek Schouwen-Duiveland op deze website. Bestel je digitale producten via de webshop van Ontdek Schouwen-Duiveland? Dan aanvaard je de algemene verkoopvoorwaarden.

Aanbiedingen, prijzen en betalingen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro en inclusief BTW. Je betaalt de digitale producten op deze website online en via de aangeboden betaalmethodes. Ontdek Schouwen-Duiveland levert het product digitaal en na de succesvolle betaling automatisch via e-mail.

Voor speurtochten met verrassing geldt dat de koper zelf de openingstijden controleert van de vestiging waar de verrassing wordt verstrekt.

Jij als koper gaat na aankoop een definitieve koopovereenkomst aan met Ontdek Schouwen-Duiveland. We tonen de voorwaarden op het moment dat je een product bestelt. Tijdens het bestelproces moet je de voorwaarden aanvaarden.

Een definitieve overeenkomst geeft de koper het niet-exclusieve en niet-overdraagbare recht voor het gebruik van de digitale producten. Het intellectueel eigendomsrecht en het wettelijke auteurschap blijven altijd bij Ontdek Schouwen-Duiveland.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten van de digitale producten, zowel in hun geheel als in onderdelen, blijven eigendom van Ontdek Schouwen-Duiveland. Je mag niets doen dat inbreuk doet op het intellectueel eigendomsrecht.

Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Ontdek Schouwen-Duiveland is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de betreffende producten. Kinderen onder de 12 jaar dienen altijd onder begeleiding van een volwassene te
lopen. Ontdek Schouwen-Duiveland is geenszins verantwoordelijk voor enige schade of letsel opgelopen
tijdens het lopen van de speurtocht. Let altijd op uw kinderen en eventueel verkeer.

Correspondentie en/of levering vindt plaats via e-mail en internet. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste (e-mail)adres aan Ontdek Schouwen-Duiveland.

Daarnaast bent je ook verantwoordelijk voor het juist instellen van je computer en eventueel aanwezige programma’s zoals firewalls, spamfilters en virusscanners, zodat je de verstuurde berichten en digitale producten kan ontvangen.

Copyright en niet toegestaan gebruik van downloads

Op de digitale producten van Ontdek Schouwen-Duiveland berust auteursrecht. Je mag de gekochte digitale producten niet kopiëren en /of verspreiden en/of commercialiseren. Je mag geen “afgeleide werken” maken door de downloads te modificeren en daarna te verspreiden of te commercialiseren.

Bestelling annuleren

Op digitale producten van Ontdek Schouwen-Duiveland geldt geen recht van retour. Annuleren van reeds uitgevoerde en geleverde bestelling is daarom niet mogelijk.

Nederlands recht

Op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan een daartoe bevoegde rechter in Nederland.

nl_NLNederlands
Chat openen
1
Hallo 👋
Mijn naam is Elzelien. Hoe kan ik je helpen?
Hallo 👋
Mein Name ist Elzelien. Wie kann ich Ihnen helfen?