Wandelen met kinderen in Burgh-Haamstede

Wil je graag met je kinderen op pad? Denk dan aan een wandeling in Burgh-Haamstede, want hier zullen jullie je zeker niet vervelen! Hoge duinen, weidse stranden, bos en heide: Burgh-Haamstede heeft het allemaal. Tel daarbij de grote kans dat je oog in oog komt te staan met een paar herten bij op en je wil meteen je wandelschoenen aantrekken! 

Het leuke aan de wandelroutes in en rondom Burgh-Haamstede is dat ze heel afwisselend zijn. Geen ellenlange rechte paden, maar kronkelende paadjes die omhoog en omlaag gaan en telkens weer een nieuw uitzicht bieden. Bovendien geldt dat welke wandeling je op Haamstede ook kiest, het water altijd dichtbij is. Soms hoor je al van ver het geruis van de zee.

Wandelen in Burgh-Haamstede

Voor de kinderen betekent een wandeling in Burgh-Haamstede dat er altijd wel wat avontuur te beleven valt. Om de paar minuten doorstappen is er iets bijzonders te zien of iets uitdagends om mee te spelen. Hoe heerlijk is het niet om van een zandheuvel af te rennen of – nog leuker – te rollen? Om heremietkreeftjes te vinden in de poeltjes op het strand of met elkaar een bunker te onderzoeken?

Welke wandelroutes in Burgh-Haamstede mag je niet missen?

Een toppertje is de wandelroute in de Zeepeduinen die start bij de Walvisbunker aan de Moolweg in Burgh-Haamstede. Ook de wandeling naar de Uitkijktoren in de Boswachterij is voor gezinnen erg leuk. En wat dacht je van een wandeling dwars door het Gadrabos naar binnenspeeltuin Ût Knienol?

Voor al deze wandelingen in de omgeving van Burgh-Haamstede vind je op deze site speurtochten. Bingokaarten, puzzeltochten en themaspeurtochten boordevol aanwijzingen, dierenweetjes, creatieve opdrachten en fysieke challenges. Zo wordt je wandeling door één van de mooiste gebieden van Nederland nóg leuker! 

Speurtochten

Ontdek Burgh-Haamstede op de leukste manier!

Meer blogs

nl_NLNederlands
Chat openen
1
Hallo 👋
Mijn naam is Elzelien. Hoe kan ik je helpen?
Hallo 👋
Mein Name ist Elzelien. Wie kann ich Ihnen helfen?